Foto: Per Arnesen

Nu kan du opleve Lars von Triers mesterværk og Guldpalmevinder 'Dancer in the Dark' med den ikoniske sanger Björk i hovedrollen som storslået, musikalsk drama på Aarhus Teater.

Midtpunktet er den næsten blinde kvinde Selma (spillet af Aarhus Teaters Sofia Nolsøe), som arbejder på en fabrik for at ernære sig selv og sønnen Gene. Hun sparer sammen til en operation til sin søn, for han lider af den samme arvelige øjensygdom, som er ved at gøre Selma blind. Det er et opofrende og trist liv, Selma lever, og derfor flygter hun ind i sin egen fantasi, til et indre lydunivers og en musicalverden, hvor alt er let og smukt.

Forestillingen byder på helt nykomponerede sange, musik og lydflader. Et lydunivers skabt af kunstnerduoen The Overheard, som består af Morten Riis og Marie Koldkjær Højlund. Musikken udspringer af de lyde, Selma hører i sin dagligdag, for i takt med sin tiltagende blindhed, opfatter hun verden gennem sine ører. Marie Koldkjær Højlund remixede i sidste sæson den danske sangskat i forestillingen 'Lyden af de skuldre vi står på' sammen med Simon Kvamm, ligesom hun nu er medlem af bandet Nephew. Teksten til både manuskript og sange er oversat af forfatteren Stine Pilgaard, og forestillingen af instrueret af Liv Helm.

Læs mere og køb billetter her: www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/saeson-1819/dancer-in-the-dark

Dato: 26. oktober - 8. december
Sted: Scala, Aarhus Teater
Arrangør: Aarhus Teater
Kommune: Aarhus
Pris: Man – lør: 270 kr.
Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr.