Sigrid Aakvik og Charlotte Mors fra Performing Arts Platform præsenterer de første tanker om IETM i 2023 på årets IETM-møde i Lyon, Frankrig. Foto: Laurie Diaz.

31.10.2021

I sidste uge var en lille delegation bestående af Charlotte Mors og Sigrid Aakvik fra Performing Arts Platform, Amalie Møller Christensen fra Region Midtjyllands kulturteam og Julie Sand Jørgensen fra Central Denmark EU Office en tur i Lyon for at deltage i det årlige møde i regi af det internationale netværk for scenekunst IETM.

I samarbejde med Performing Arts Platform i Aarhus og Central Denmark EU-Office er det lykkedes at hente værtskabet for 2023-mødet til Aarhus og Region Midtjylland. Det vil finde sted i den tidlige sommer 2023.

Vi glæder os allerede til at vise regionen frem og udveksle inspiration, viden og erfaringer med de forventede ca. 500 internationale scenekunstaktører på mødet i 2023.

Mere information om mødet i Aarhus kommer senere.

Læs mere om IETM her


Vores midtjyske delegation til IETM-mødet i Lyon. Fra venstre: Amalie Møller Christensen fra Region Midtjyllands kulturteam, Charlotte Mors fra Performing Arts Platform, Julie Sand Jørgensen fra Central Denmark EU-Office og Sigrid Aakvik fra Performing Arts Platform.


2021-mødet blev afholdt i Lyon i Frankrig d. 20.-24. oktober 2021.