Grafik fra tema om Genstart


Grafik: Culture Works.

09.02.2022

Hvordan genstarter vi kulturlivet efter to års pandemi? Efter to år, hvor kulturlivet har været stærkt udfordret af nedlukning, og har skullet omstille sig hurtigt for at overleve, ser vi nu fremad mod nye tider, hvor landet og verden er åben, og hvor kulturlivet igen kan løbe over stepperne – nu med corona-tidens erfaringer i bagagen.

I Midtjysk Kulturakademis digitale platform belyser vi emnet Genstart ved at berøre følgende spørgsmål:

- Hvad har vi lært?

- Hvor står vi nu?

- Hvor skal vi hen?

I dette tema kan du bl.a. læse en artikel med Lone Leth Larsen, som er med-initiativtager bag projektet "Lukket Land" – en antologi, hvor 10 forfattere og 100 historier giver litterært liv til danskernes tanker, følelser og oplevelser fra pandemi-tiden. Du kan også være med til at se fremad sammen med fremtidsforsker, Nicklas Larsen, og lektor i digital kultur ved Aarhus Universitet, Søren Pold. Trine Bang fra Kulturmødet fortæller om Kulturmødets symposium, som blev afholdt i september 2021 og som affødte et digitalt inspirationskatalog, som stiller spørgsmålet "hvor skal vi hen de næste fem år?".

Dette - og meget mere - kan du finde i temaet Genstart på Midtjysk Kulturakademis digitale platform Midt i Kulturen, hvor du også kan finde information om akademiet, som er vores indsats for vidensdeling og kompetenceudvikling i kulturlivet.