Vil du lære mere om, hvordan du kan arbejde strategisk med partnerskaber? Og gå fra flygtige samarbejder til forankrede partnerskaber med formål?

18.06.2024

Midtjysk Kulturakademi tilbyder nu et fokuseret udviklingsforløb for op til 10 midtjyske kulturaktører, som vil arbejde indgående med missionsdrevne partnerskaber som organisationsudvikling.

Forløbet understøtter kontinuitet i kulturinstitutioners arbejde med partnerskaber og tilbyder værktøjer til at gå fra det projektbårne til det strategiske, fra det personbårne til det organisationsdrevne - og at kunne læse dette på flere bundlinjer.

Forløbet ledes og undervises af Louise Örnfelt, stifter af og rådgiver i ÖRNFELT.

Louise Örnfelt:

  • har 20 års erfaring med datadrevet strategi- og forretningsudvikling inden for kultur og turisme.
  • rådgiver kulturinstitutioner, kommuner og destinationsselskaber om datadrevet udvikling, strategi, partnerskaber og analyse.
  • er bl.a. beskikket som medlem af Museumsrådet for Statens Museum for Kunst.

Målgruppe

Forløbet er målrettet midtjyske kulturaktører, der vil lære mere om potentialerne i at arbejde strategisk med partnerskaber i organisationen.

Proces

Udviklingsforløbet består af tre kursusmoduler, som finder sted i Region Midtjylland i perioden september 2024 til februar 2025.

Mellem de tre moduler er der:

  • hjemmeopgaver,
  • målrettet sparring med forløbsleder Louise Örnfelt.

Ansøgningsfrist

Fristen for at søge om at være med i udviklingsforløbet er den 15. august 2024.

Mere info

Læs mere om forløbet og ansøgning:
Missionsdrevne partnerskaber (pdf)

Om Midtjysk Kulturakademi

Midtjysk Kulturakademi er en indsats for videndeling og kompetenceudvikling for kulturlivet i Region Midtjylland. Det er skabt af Region Midtjylland og partnerskabet Europæisk Kulturregion - et kultursamarbejde mellem regionen og de 19 midtjyske kommuner.

Besøg Midtjysk Kulturakademis digitale videndelingsplatform: www.midtikulturen.dk