Norddjurs er et overflødighedshorn af kultur, natur og oplevelser. Vores 117 km lange kyststrækning har hvide sandstrande med blå flag, der garanterer for fremragende badevand. Her er lagt op til mange timers leg og aktivitet i det fri.

Vil du hellere have fingrene ned i mulden, kan du opleve madkultur, landbrugs- og jagthistorie på Det Grønne Museum, der ligger side om side med Gl. Estrup – Herregårdsmuseet. Her kan du mærke stemningen fra gamle dages herregårdsliv, når forskellige tidsperioder vækkes til live.

På Kyst- og Fjordcentret i Udbyhøj kan hele familien tage på sejltur eller fange fisk og stege dem over bål.

Vil I opleve livet under havet, så tag til Nordens Bedste Akvarium Kattegatcentret, der ligger i Grenaa og hils på de 250 vilde arter fra hele verden.

Er du mere til byliv, kan du shoppe i Grenaas mange specialforretninger og besøge et af byens hyggelige spisesteder. Grenaa byder også på kulturhusene Pavillonen og Baunhøj Mølle, hvor du kan få musikoplevelser, se teater, kunstudstillinger og høre foredrag.

Norddjurs er ikke mindst smuk natur, bløde bakker, dejlige strande og storslåede historiske herregårdsarealer – og naturperlen Ørkenen på øen Anholt, hvor man også til tider kan opleve sæler. Norddjurs er også en del af Naturpark Randers Fjord, som i 2018 er udtaget som en af Danmarks 8 naturparker.

I kulturlivet på Norddjurs er der kort fra tanke til handling, og derfor vokser nye festivaler, udstillinger og sportsevents op af vækstlaget, som du kan opleve og deltage i, når du besøger Norddjurs.

Se de aktuelle begivenheder i Norddjurs på Norddjurs Kommunes hjemmeside.


Kontakt Norddjurs Kommunes kulturafdeling:

Trine Grejsen
Chef for Kultur, biblioteker og fritid
E: tg@norddjurs.dk
M: +45 89 59 40 79