Foto fra SamBiosen - Samsø Kultur- og Idrætscenter


SamBiosen - Samsø Kultur- og Idrætscenter er ét af de mange kulturhuse i regionen, som har deltaget i undersøgelsen. Foto: SamBiosen.

16.09.20

Forsamlingshuset har siden 1800-tallet udviklet sig til forskellige former for kulturelle mødesteder. Men hvordan påvirker de nutidens samfund - og hvordan ser de deres egen rolle? Det har vi nu kortlagt i en undersøgelse af kulturhuse i regionen, som præsenteres på et webinar d. 7. oktober.

I undersøgelsen af kulturhuse i Region Midtjylland ser vi nærmere på de seneste udviklingstendenser og de nye måder, som forsamlings- og kulturhuset gentænkes på idag. Resultaterne præsenteres på et webinar 
onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 10.00-11.30. Her vil undersøgelsens temaer også blive udfoldet i en samtale mellem to kulturhusledere, der vil drøfte både nutiden og fremtiden for kulturhusene.

Webinaret er særligt henvendt til ledere, medarbejdere og frivillige tovholdere i kulturhusene i Region Midtjylland, men alle er velkomne til at deltage. Det er gratis at være med.

Tilmeld dig her

Læs mere om undersøgelsen og download den her

WEBINAR OM KULTURHUSE I REGION MIDTJYLLAND
Tidspunkt: Onsdag d. 7. oktober 2020 - Kl. 10.00-11.30 (link bliver sendt direkte til de tilmeldte)
Vært: Europæisk Kulturregion i samarbejde med Urban Goods

Program:

  • Præsentation af undersøgelsens resultater.
  • Samtale med Lone Jensen, daglig leder ved Ungdomskulturhuset i Aarhus og Anders Pedersen, stationsforstander ved kulturhuset Station K i Langå.
  • Survey med deltagerne om deres fokus- og indsatsområder, og hvilke tiltag de kunne være interesserede i fremadrettet.