Det er tidskrævende at fundraise til et kunst- eller kulturprojekt, og det kræver, at man sætter sig godt ind i de enkelte fonde og puljers formål og strategier. Fondslandskabet er hele tiden i udvikling – så det, du vidste for to år siden, passer måske slet ikke i dag.

Derfor er Midtjysk Kulturakademi og Performing Arts Platform gået sammen om et webinar, som vil give indblik i den aktuelle udvikling i fondslandskabet og i fondenes forskellige tilgange til støtte og samarbejde. Hvad betyder det fx for dig og dine muligheder, at en fond arbejder katalytisk fremfor strategisk?

Det er gratis at deltage i webinaret, som finder sted 8. februar kl. 10.00-11.15. Her vil evalueringsekspert Stefan Brendstrup, der er managing partner i Pluss Leadership og har mange års erfaring med at arbejde med fonde, præsentere et helikopterperspektiv på fondslandskabet og komme med gode tips til, hvordan du kan blive bedre til at navigere i feltet.

Hør mere om, hvordan du og dit projekt bedst kan gå i samspil med forskellige fonde og derigennem arbejde mere strategisk med fundraising. Og få inspiration til, hvordan du også kan arbejde med at forankre dit projekt og de nye erfaringer efter projektperioden.

Webinaret bliver optaget og er målrettet kulturaktører i Region Midtjylland. Andre interesserede er også velkomne til at deltage.

Tidspunkt: d. 8. feb. 2024 kl. 10.00-11.15
Pris: Gratis
Afholdes af: Midtjysk Kulturakademi og Performing Arts Platform

Tilmeld dig webinaret her.